Over Style my party

Stijl mijn feestje? Juist! Met de versiering van Style my party kan je jouw feestje of traktatie stijlen. Kies een leuke thema traktatie of een thema voor een kinderfeest en selecteer de producten die je wilt gebruiken. Dit kunnen slingers, cupcake toppers, een uitnodiging, muurposters, diploma’s zijn. Maar ook spelletjes voor een babyshower of een vrijgezellenfeest.

Alle feest thema’s zijn uniek,
door mij geïllustreerd en ontworpen.

Je kan de producten van Style my party nergens anders kopen. Je bent er dus zeker van dat je een origineel feestje geeft, geen 10 in het dozijn versiering uit de supermarkt of andere winkels. Blijf de shop in de gaten houden, er komen regelmatig nieuwe producten en thema’s bij.

Even voorstellen

Mijn naam is Marloes van den Berg. Ik bedenk en ontwerp de producten en thema’s van Style my party. Naast deze shop en de blog heb mijn eigen bedrijf In Motion Multimedia Design waar ik als multimedia designer werk.

Ik ben graag bezig met illustreren, ontwerpen en fotograferen, bakken van muffins, cupcakes en taart. Vanuit die interesses ging ik steeds meer blogs over feestjes en cupcakes volgen en ik zag daar veel leuke thema’s voorbij komen en raakte geïnspireerd om themafeestjes te gaan ontwerpen.

Mijn moeder organiseerde vroeger hele leuke zelfbedachte kinderfeestjes bij ons thuis. Ik kan me nog veel van de feestjes herinneren die zij voor ons organiseerde toen ik klein was; uniek omdat zij ze zelf bedacht! Niet iedereen heeft de tijd of tools om zelf uitgebreide feestjes te bedenken en te ontwerpen, en altijd maar dat standaard setje bekertjes en bordjes uit de grote winkelketens is saai. Met mijn ideeën wil ik het voor iedereen mogelijk maken om originele feestjes te organiseren.