Onze bruiloft: Mijn getuigen verrassen

Voor we onze ceremoniemeesters verrasten hebben we onze ouders, broer en zussen verteld dat we gingen trouwen. Aangezien ik mijn zus als getuige wilde vragen heb ik voor haar een kaart gemaakt in dezelfde stijl als de kaart voor de ceremoniemeesters.

Alleen een kaart geven vond ik niet zo leuk dus ik heb een klein proost & relax pakketje gemaakt: een klein flesje champagne, een gezichtmasker en lippenbalsem in een mini-kistje. Op de bodem had ik hartjes confetti gestrooid. We gingen bij haar op visite en hebben haar het pakketje gegeven onder het mom van ‘een kleinigheidje van vakantie’ (ze wist op dat moment dus uberhaupt nog niet dat we gingen trouwen). Het werd enthousiast in ontvangst genomen, bekeken en toen de kaart open ging was ze natuurlijk heel erg verrast!

Bij mijn tweede getuige ging de voorbereiding iets minder soepel, aangezien ze plotseling bij ons thuis waren en ik het pakketje toen nog niet klaar had liggen! Tenminste, het lag wel klaar maar was nog niet ingepakt! Ik ben dus als een speer naar boven gevlucht om het ongezien in te pakken en het vervolgens naar beneden te smokkelen, haha! Gelukkig konden we ook haar verrassen met een leuke kaart en zei ze ja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *