Onze bruiloft: De bedankjes

Wat voor bedankjes ik wilde voor onze bruiloft wist ik eigenlijk al heel snel. Het leek mij heel leuk om een katerkit te maken, zodat het niet ergens de kast in zou verdwijnen, maar echt bruikbaar zou zijn. Daarnaast wilde ik absoluut niet de dag voor de bruiloft allerlei baksels of dingen die konden bederven moeten gaan bakken en verpakken. Het moest al eerder klaargemaakt kunnen worden.

Het zou een flesje water worden met daarbij een aantal dingen die je de dag na het feest helpen: Paracetamol, pleisters en fruithartjes.
“Water voor de dorst, paracetamol tegen de hoofdpijn, pleisters voor de blaren en suiker voor de energie”.

Voor de flesjes heb ik etiketten ontworpen met “Katerwater” en de overige ingrediënten heb ik in kleine papieren zakjes aan de flesjes gehangen. Op de zakjes heb ik verschillende prints gemaakt: “Love, laughter and happily ever after”, “When the bubbly bites”, “Love is the best medicine, but this might help too” en “It’s not a hangover, it’s a wine flu!”.

De bedankjes waren echt perfect om ruim van te voren te maken: zakjes en de etiketten printen, etiketten van de flesjes vervangen kon al weken van te voren. De zakjes vullen heb ik een week van te voren gedaan zodat de snoephartjes niet al te lang uit de verpakking waren. Heel fijn om de dag voor de bruiloft daar geen omkijken naar te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *