Indianenspecial

Heb je vorige week de indianenspecial op Facebook en Instagram gevolgd? Ter ere van de nieuwe knutsel- en speelset heb ik iedere dag een freebie, knutselidee of idee voor een snack in indianenthema gedeeld.

In deze blog heb ik alle posts voor je verzameld zodat je je kunt laten inspireren om tijdens deze thuisblijf tijd een themadag te organiseren en zo de sleur een beetje te doorbreken.

Themadag indianen

Met de ideeën uit de indianenspecial kan je een super leuke dag (of meerdere dagen) organiseren die helemaal in het thema van indianen staat. Begin de dag bijvoorbeeld met het maken van een indianentooi. Knutsel met de speelset in indianenthema: eerst knutselen, dan urenlang speelplezier!

Met de tipi lunch en de pijlen snacks kunnen de kleine indiaantjes even bijtanken (misschien een leuk idee om de lunch te serveren in een echte tipi aff.?).

Hebben ze door het spelen genoeg inspiratie opgedaan voor het maken van rotstekeningen over hun indianenavonturen? Of is het tijd om indianenmuziek te maken met de rainstick en trommels? Wellicht zijn ze toe aan wat actiever speelgoed en is het maken van de indianenspeeltjes een goed idee! Ook na deze themadag kan er nog worden doorgespeeld met alle geknutselde speeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *