Een heel klein nieuwtje! (Maar eigenlijk heel groot nieuws!)

Ik heb een klein groot nieuwtje! Kan je het raden?! Inderdaad er is een mini-me op komst! Eind augustus verwachten wij onze kleine spruit!

Mijn zwangerschap voorloopt voorspoedig en is nu net over de helft. De eerste maanden waren wat minder prettig, want ik had echt veel last van misselijkheid en vermoeidheid, en ik lustte opeens bijna niets meer! Heel vreemd om te ervaren dat dingen waarvan je weet dat je ze normaal heerlijk vond je acuut laten walgen en misselijk maken… Intussen is mijn smaak weer zo goed als de oude en voel ik een druk trappelende baby in mijn buik, zo leuk!

Omdat ik me echt niet goed voelde en het daardoor lastig te verbergen was hebben we het al redelijk vlot aan de toekomstige opa’s en oma’s verteld. Het is voor beide families het eerste kleinkind dus dat was een speciaal moment.

Zwangerschap bekend maken aan de opa’s en oma’s

Hoe hebben wij de zwangerschap bekend gemaakt bij de familie? Voor iedere opa-to-be en iedere oma-to-be hadden we een kadootje. Het ene pakje was een kado doosje met een paar sokjes erin (hoe schattig die mini sokjes!) en in het andere pakje zat een fotolijstje met een rijmpje:

Je kan me nog niet horen
Je kan me nog niet zien
Maar als ik ben geboren
Mag ik dan in dit lijstje misschien?

De hint was snel duidelijk en natuurlijk werd de boodschap zeer blij ontvangen!

Ben jij ook zwanger? Hoe heb jij het nieuws bekendgemaakt??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *