Brandweer traktatie voor op de peuterspeelzaal

Thijs heeft dit jaar voor het eerst mogen trakteren op de peuterspeelzaal. Toen ik hem vroeg wat hij wilde trakteren zei hij een brandweerauto (wat natuurlijk te verwachten was van onze kleine autofan).

Brandweer traktatie voor op de peuterspeelzaal

Helemaal leuk, dus ik heb een brandweerauto doosje voor hem ontworpen. Wat er in dat doosje zou komen heb ik ook voor Thijs een verrassing gehouden. Ik had namelijk bedacht dat hij ontbijtkoekrepen en stickers ging trakteren. Hij is dol op beide dus een gegarandeerd succes!

De stickers kocht ik bij de Action en de ontbijtkoekrepen werden Snelle Jelle repen die bij ons in de supermarkt te krijgen zijn.

De reep past precies in het doosje en het stickervel paste erin wanneer ik het in het doosje rolde zoals op de foto hierboven.

Voor de juffen maakte ik een aangepast doosje met een labeltje eraan ‘Traktatie voor de juf’. Hier deed ik een cappuchino stick in en een aantal Werthers Original snoepjes. Aan de cappuchino stick heb ik een label gebonden met de beschrijving hoeveel water erbij moet.

Ter afwisseling kan je ook een ontbijtkoekplak in het doosje doen in plaats van een ontbijtkoekreep.

Dit traktatiedoosje in de vorm van een brandweerauto is overigens het eerste product dat je ook kan laten personaliseren met naam en leeftijd! Je krijgt dan de pdf met de aangepaste tekst binnen 6 werkdagen toegestuurd.

Voor de juffen maakte ik een aangepast doosje met een labeltje eraan ‘Traktatie voor de juf’. Hier deed ik een cappuchino stick in en een aantal Werthers Original snoepjes. Aan de cappuchino stick heb ik een label gebonden met de beschrijving hoeveel water erbij moet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *